تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

آیا عراق واکسن‌های ایرانی را تأیید نمی‌کند؟

آیا عراق واکسن‌های ایرانی را تأیید نمی‌کند؟ وزیر بهداشت درباره اظهارات مقامات عراقی درباره واکسن‌های ایرانی توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 11
کد خبر: ۱۴۱۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و درمان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، با اشاره به تمهیدات وزارت بهداشت در مورد برگزاری مراسم اربعین حسینی، اظهار داشت: چند هفته پیش سفری به کشور عراق داشتم در آنجا دیدارهایی با وزیر بهداشت و همچنین نخست وزیر عراق درباره برگزاری مراسم اربعین انجام دادم.

 

وی افزود: در این جلسات مقامات عراقی بر نوع واکسن اصرار نداشتند بلکه اصرار آنها بر آن بود که حتماً زائرین قبل از ورود به عراق حتما واکسینه شده باشند.

 

وزیر بهداشت گفت: افرادی که امسال قصد سفر به کشور عراق و شرکت در مراسم اربعین را دارند حتماً باید واکسن یادآوری را تزریق کنند و همچنین فرقی ندارد چه نوع واکسنی تزریق می شود.

 

عین‌اللهی تصریح کرد: کشور عراق با واکسن های ایرانی مشکلی ندارد و تنها دغدغه آنها واکسینه شدن زائرین است و همچنین افرادی که قصد زیارت عتبات عالیات را دارند می بایست کارت واکسن خود را به همراه داشته باشند.

 

وی ادامه داد: همچنین برای شروع سال تحصیلی دانشجویان و دانش آموزان نیز می بایست دز یادآوری واکسن را تزریق کنند؛ زیرا با توجه به تجمعاتی که صورت خواهد گرفت احتمال افزایش بیماری کرونا وجود دارد.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه کادر بهداشت و درمان در اولویت تزریق دز یادآور واکسن هستند، بیان داشت: یک ابلاغیه‌ای به تمام بیمارستان ها دانشگاه‌های علوم پزشکی ارسال شده است که هر چه زودتر کادر درمان واکسن یادآور را تزریق کنند./ فارس

ارسال نظر